Zavaluce

Zavaluce
 

Zavaluce

ZAVA werd in 1982 opgericht vanuit de creativiteit en visionaire energie van Franco Zavarise. Het bedrijf bewerkt metaal dat zijn geschiedenis jaar na jaar definieert, dankzij de handwerkvaardigheden, sterk verbonden met een voortdurende technologische innovatie die ertoe bijdraagt ​​om hun handwerkvaardigheden uniek te maken. Tegenwoordig wordt het bedrijf beschouwd als een excellentie van Made in Italy in metaaltimmerwerk.

Franco Zavarise volgt vanaf het begin zijn natuurlijke instinct voor design en combineert vanaf het begin zijn lange ervaring in metaalbewerking met een grote passie voor verlichting.

In het hoofdkantoor bestaan ​​vakmanschap en avant-gardistische technologie naast elkaar, terwijl het werk dat wordt uitgevoerd door machines van de nieuwste generatie wordt gevormd door wijs en onvervangbaar handwerk.

Deze combinatie creëerde een volledig originele en out-of-the-box verlichtingsproductcollectie waarvan de fabricage plaatsvindt dankzij veel aandacht voor detail.

Een unieke verlichtingscollectie waarvan de bijzonderheid het resultaat is van de combinatie tussen de materiële consistentie en weerstand van ijzer en de ongrijpbare gewichtloosheid van het licht.

BINNENKORT DE GEHELE COLLECTIE ONLINE WANNEER DE LAMP DIE U ZOEKT ER NIET TUSSEN STAAT NEEMT U DAN GERUST CONTACT MET ONS OP
​​​verkoop@mooiverlichting.nl