Artelier C

Artelier-C
 

Artelier C

Als men verlichting niet als een bovenal praktische vereiste ziet, maar als het middel om tot een uniek interieur te komen dan komt u uit bij Artelier C. Net als met ons overige aanbod gaat het hier om een merk dat werkelijk een eigen gezicht heeft. Een aanbod aan designverlichting dat verder gaat dan wat de meeste mensen zouden verwachten. Dat betekend dat we het in het geval van Artelier C hebben over lampen met een uitzonderlijk uiterlijk, maar ook over producten waar een bijzonder materiaal bij wordt gebruikt. Het design van deze lampen spreekt voor zich en is direct herkenbaar. Ondanks de uitgesproken stijl van Artelier C zijn de door hun aangeboden lampen breed toe te passen. Van klassiek romantisch tot strak modern deze lampen kunnen bijdragen aan de meest uiteenlopende sferen.

..

Het aanbod van Artelier C

 

De lampen van Artelier C zijn direct herkenbaar, maar zoals gezegd breed genoeg in het aanbod om passend te maken bij verschillende interieurs. Carbon, dat is het gebruikte materiaal. ijzersterk en zeer licht. Dit materiaal geeft echter onmiskenbare voordelen als het gaat om het design. Zo is iedere vorm te realiseren en dat ziet u terug bij deze designverlichting.

Artelier C is wereldwijd uniek in hun concept. Niet alleen in het design van hun lampen, maar ook hoe ze ruimte geven aan creatief talent. Altijd zoekend naar nieuw talent, maar dan wel onder de voorwaarde dat ze artiesten pur sang zijn. mensen die vanuit hun hart hun werk maken en tot unieke en wereldse designs komen. Niet verbazingwekkend zijn de producten van Artelier C dan ook onderhevig aan nieuwe ideeën en is een tijdloos ontwerp altijd gegarandeerd.

Ruim vertegenwoordigd bij Mooi Verlichting

 

Dat de prachtige en unieke lampen van Artelier C niet mogen ontbreken bij ons zal u niet verbazen. Wij zijn continu op zoek naar grensverleggende merken om u het aanbod aan designverlichting te kunnen geven.

Artelier C is grensverleggend, uniek en eigenzinnig. Het is een merk dat design boven alles stelt. Kijkt u eens rond en ontdek de Artelier C designlamp voor uw situatie.