Klantenservice

De prijzen vermeldt op onze website zijn inclusief 21% BTW Voor bedrijven uit Europa is het mogelijk BTW verlegd bij ons te bestellen, u dient bij uw bestelling een geldig BTW nummer in te voeren.

Mooi Verlichting houdt haar prijzen scherp en we vergelijken dagelijks de prijzen van onze concurrenten. Mocht een andere aanbieder onverhoopt het product ergens anders lager aanbieden en heeft u nog geen bestelling gedaan, kunt u dit telefonisch melden of via onze contactpagina. We zullen het artikel voor dezelfde prijs aanbieden. Voorwaarden van de Mooi Verlichting laagste prijsgarantie:

 • De prijs bij de andere aanbieder is een algemeen, via folder of website, gecommuniceerde prijs.
 • De prijzen moeten controleerbaar zijn door Mooi Verlichting.
 • Het betreft geen schade en/of showroommodel bij de andere aanbieder.
 • De garantie van de andere aanbieder moet via de Nederlandse agent of importeur afgehandeld kunnen worden.
 • Deze garantie geldt alleen voor bestellingen waar het recht van retour op van toepassing is.

Wij brengen de volgende verzendkosten in rekening:

 • Nederland: gratis verzending vanaf € 50,00
 • Belgie: gratis verzending vanaf € 50,00
 • Duitsland (Germany): € 9,50 van besteding onder € 250,-
 • Frankrijk (France): € 9,50 van besteding onder € 250,-

Doorgaans versturen wij de pakketten met UPS of PostNL. U ontvangt van ons een track-en-trace-nummer, zodat u de status van uw bestelling kunt volgen. Bij grotere afmetingen en/of hogere gewichtsklasses hebben wij een speciale vervoerder.

PostNL
Trans service
UPS
Dutch Ned

U kunt veilig betalen met de onderstaande betalingsmogelijkheden:

 • Afterpay (zie hieronder)
 • iDeal
 • Visa en Mastercard via Rabobank Omnikassa
 • Mister Cash
 • V Pay
 • Paypal
 • Maestro
Maestro
Verified by visa
Mastercard securecode
Afterpay
Mister cash
iDeal
V pay
Paypal
Afterpay uitleg

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor Mooi Verlichting het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Mooi Verlichting betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1000,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1500,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (België)

AfterPay voert voor Mooi Verlichting het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Eenmalige Machtiging (Nederland)

AfterPay voert voor Mooi Verlichting het volledige achteraf betaalproces uit. U kunt bij Mooi Verlichting betalen met een eenmalige machtiging tot een bedrag van € 1000,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1500,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met eenmalige machtiging voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland – Bedrijven)

AfterPay voert voor Mooi Verlichting het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Mooi Verlichting betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 2500,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor alle producten geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Mooi Verlichting u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het product doet Mooi Verlichting dit door vervanging of reparatie.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde producten de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de fabrikant. De fabrikant kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het product. De termijn van de fabrieksgarantie vindt u ook in de meegeleverde documentatie van de fabrikant.

 • Een garantietermijn van minimaal 2 jaar.
 • De garantie is van kracht vanaf de datum van aankoop.
 • Het product is bij Mooi Verlichting aangeschaft.
 • U heeft recht op een gratis reparatie of een nieuw product.
 • Retourkosten worden niet in rekening gebracht.
 • Verzending naar de leverancier en het terugsturen van het product wordt niet in rekening gebracht.
 • Deze garantie geldt naast en onverminderd de wettelijke rechten die u al heeft.
 • Schade als gevolg door onjuist gebruik
 • Verbruiksproducten
 • Defecten of gebreken die al bekend zijn op het moment van ontvangst/aanschaf van het product.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Mooi Verlichting zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mooiverlichting.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.